Έτοιμο να κυκλοφορήσει το HTC One X+

Έτοιμο να κυκλοφορήσει το HTC One X+
 
Πλησιάζει όπως όλα δείχνουν η παρουσίαση και η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου HTC One X+. Η συσκευή εμφανίστηκε σε διαφημιστικό έντυπο της Βρετανικού παρόχου Ο2 με την ένδειξη «Coming Soon», γεγονός που δείχνει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει, ή τουλάχιστον θα παρουσιαστεί από την HTC.

Η νέα συσκευή αποτελεί μια αναβάθμιση του One X. Διαθέτει έναν γρηγορότερο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.7GHz και 64GB αποθηκευτικού χώρου από τα οποία τα 52-58GB θα είναι διαθέσιμα στον χρήστη. Θα «τρέχει» την τελευταία έκδοση του Android, 4.1 Jelly Bean. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά φαίνεται πως παραμένουν ίδια, με οθόνη SLCD2 4.7 ιντσών, κάμερα 8 megapixel και διαστάσεις 134.4 mm x 69.9 mm x 8.9mm.

Επιπροσθέτως η HTC σε συνεργασία με την Dropbox προσφέρει 25GB επιπλέον αποθηκευτικό χώρο σε όσους χρήστες του Dropbox αποκτήσουν την συσκευή.

Το διαφημιστικό δεν αναφέρει πότε θα κυκλοφορήσει το One X+, η τιμή του όμως στο συγκεκριμένο δίκτυο με μέθοδο πληρωμής «Pay & Go» θα είναι 479.99 λίρες, δηλαδή περίπου 600 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC