Η Bluestacks φέρνει εφαρμογές Android σε υπολογιστές

Η Bluestacks φέρνει εφαρμογές Android σε υπολογιστές
 
Η Bluestacks, η εταιρεία που κυκλοφόρησε τον πρώτο Android emulator για υπολογιστές Windows και Mac, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να τρέχουν εφαρμογές για Android στους υπολογιστές τους, ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της συνεργασίας της με την AMD.

Ως μέρος της συνεργασίας, η AMD θα κυκλοφορήσει εφαρμογές Android στο AMD AppZone, οι οποίες θα μπορούν να κατεβαίνουν και να τρέχουν σε οποιοδήποτε υπολογιστή.

Σε αντίθεση με το ομώνυμο εξομοιωτή της Bluestacks, ο οποίος χρειαζόταν παραμετροποίηση και αρκετό «ψάξιμο» ακόμα και από έμπειρους χρήστες του Android, η εγκατάσταση των εφαρμογών μέσω του AppZone είναι αρκετά εύκολη. Το AndroidCentral μάλιστα δοκίμασε την νέα υπηρεσία και ενθουσιάστηκε με την ευκολία και πρακτικότητα της.

Με την επικείμενη κυκλοφορία των Windows 8, τα οποία θα υποστηρίζουν οθόνες αφής, είναι σίγουρο πως η συγκεκριμένη υπηρεσία θα προσελκύσει αρκετούς νέους χρήστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC