Έτοιμο το μπάλωμα για το σοβαρό πρόβλημα του Internet Explorer

Έτοιμο το μπάλωμα για το σοβαρό πρόβλημα του Internet Explorer

H Microsoft ολοκλήρωσε και εξέδωσε δύο ανανεώσεις που διορθώνουν προβλήματα ασφαλείας, όχι μόνο για το σοβαρό κενό ασφαλείας στους Internet Explorer 7, 8 και 9, αλλά και για ένα πρόβλημα που εντοπίστηκε στον ΙΕ 10.

 

Οι ανανεώσεις ξεκίνησαν ήδη από εχθές να “διανέμονται” στους χρήστες ανά τον κόσμο και αποτελούν διορθώσεις κενών ασφαλείας στις εκδόσεις 7 και 8 του Internet Explorer στα  Windows XP καθώς και της έκδοσης 9 στα Windows 7 και Vista.

 

Το δεύτερο κενό ασφαλείας που διορθώθηκε, αφορά σε μία ευπάθεια του Flash για τον ΙΕ 10 στα Windows 8. Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε από developers και ερευνητές που εργάζονται και εξετάζουν την τελευταία έκδοση των Windows 8, πριν διατεθούν επίσημα στην αγορά στις 26 Οκτωβρίου.

 

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC