Το iPhone 5 εναντίον του ανταγωνισμού

Το iPhone 5 εναντίον του ανταγωνισμού
 
Λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 5, το mashable δημοσίευσε ένα συγκριτικό το οποίο τοποθετεί το νέο smartphone της Apple απέναντι στα κορυφαία κινητά της Samsung, της Motorola και της Nokia, τα Galaxy S3, Droid RAZR HD και Lumia 920 αντίστοιχα.

Βλέποντας μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών ένα είναι σίγουρο. Και οι τρείς αντίπαλοι του iPhone 5 το ξεπερνούν σε κάποια από αυτά, όπως την ανάλυση της οθόνης, την διάρκεια της μπαταρίας και την υποστήριξη mini USB ενώ το Galaxy S3 εμφανίζεται ανώτερο σχεδόν σε όλα.

Για πολλούς πάντως τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αρκούν από μόνα τους για να αναδείξουν την κορυφαία συσκευή. Ήδη τα πρώτα ανεπίσημα benchmarks έδειξαν ότι το iPhone 5 ξεπερνά οριακά το Galaxy S3 στην ταχύτητα αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αν κάποιος δοκιμάσει και τις δυο συσκευές θα προσέξει σημαντική διαφορά στην απόκριση τους.

Τέλος δεν θα πρέπει να αγνοούμε το λειτουργικό σύστημα, το οποίο μπορεί να αποτελέσει αρκετά σημαντικό παράγοντα στην ταχύτητα και την απόκριση ενός smartphone.

Δείτε το συγκριτικό:

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_977.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC