Ετσι θα είναι το iPhone 6: Νέες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου smartphone

Ετσι θα είναι το iPhone 6: Νέες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου smartphone

Τις τελευταίες εβδομάδες διαρρέουν συνεχώς φωτογραφίες από τα δήθεν εξαρτήματα του πολυαναμενόμενου iPhone 6. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που τα εξαρτήματα αυτά συναρμολογούνται και συνθέτουν το νέο smartphone της Apple.

Οπως αναφέρει το BusinessInsider, η εταιρεία που μετατρέπει με πολυτελή τρόπο iPhones,η Feld & Volk δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της σελίδα, εικόνες στις οποίες ισχυρίζεται πως απεικονίζουν τη μορφή που θα έχει η νέα συσκευή της Apple, που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.

Το BusinessInsider αναφέρει πως αν όντως είναι αυθεντικές οι φωτογραφίες, τότε αυτή είναι ίσως η πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της μορφής που θα έχει το iPhone 6 και δεν μοιάζει με άλλες φωτογρφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες. Σε αυτές τις εικόνες το iPhone 6 μοιάζει πολύ με το iPad Air.phone6assembled3 iphone6assembled

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC