Ευχάριστα νέα για τους κατόχους του HTC Desire HD

Ευχάριστα νέα για τους κατόχους του HTC Desire HD
 
Πριν από μια εβδομάδα το καναδικό δίκτυο Telus έδωσε στην δημοσιότητα ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο το HTC Desire HD δεν θα λάμβανε την νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google, Android ICS 4.0.

Αμέσως κυκλοφόρησαν φήμες πως HTC ακύρωσε την αναβάθμιση λόγω χαμηλής απόδοσης της συσκευής κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Αρκετοί χρήστες αντέδρασαν δεδομένου πως τα χαρακτηριστικά της συσκευής (1GHz επεξεργαστής, 768mb μνήμης) θεωρούνται αρκετά για να «σηκώσουν» το νέο λειτουργικό.

Με αφορμή το συγκεκριμένο έγγραφο, η HTC απάντησε δημόσια, τονίζοντας πως «η αναβάθμιση των συσκευών Desire HD και Desire S είναι ακόμα μέσα στο πρόγραμμα».

Πιθανότατα λοιπόν το δίκτυο αναφερόταν μόνο στις δικές του συσκευές τις οποίες για κάποιο λόγο δεν σκοπεύει να αναβαθμίσει. Σε περιπτώσεις όπου έχουμε να κάνουμε με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που πουλάνε δικές τους, παραμετροποιημένες συσκευές, η επιλογή της αναβάθμισης είναι υπόθεση του δικτύου και όχι της κατασκευάστριας.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που συσκευές της AT&T, της Orange, ακόμα και των δικών μας εταιρειών, είτε καθυστέρησαν αρκετά να λάβουν αναβαθμίσεις συγκριτικά με τις ξεκλείδωτες, είτε δεν τις έλαβαν καθόλου.

Προς το παρόν, ο μοναδικός τρόπος να απολαύσουν οι χρήστες του Desire HD το Ice Cream Sandwich είναι να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν μια custom ROM, με όποια ρίσκα κρύβει ένα τέτοιο εγχείρημα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_956.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_1046.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC