Ευέλικτη οθόνη έξι ιντσών

Ευέλικτη οθόνη έξι ιντσών
 
Στο τεχνολογικό κόσμο, δεν αποτελεί πλέον μυστικό η αγάπη της εταιρίας LG για τις ευέλικτες ηλεκτρονικές οθόνες και σήμερα αυτό το «πάθος» απέκτησε σάρκα και οστά.

Η LG ανακοίνωσε μια οθόνη έξι ιντσών που υπόσχεται να φέρει «την επανάσταση στην αγορά των e-books». Η ευέλικτη και ελαστική οθόνη προσφέρει την εντυπωσιακή ανάλυση των 1024x768p και μπορεί να λυγίσει σε γωνία έως και 40 μοιρών.

Με μόλις 0.7 χιλιοστά πάχος, είναι περίπου τρεις φορές λεπτότερη σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες της ίδιας ανάλυσης και ζυγίζει 14 γραμμάρια, περίπου το μισό από μια γυάλινη οθόνη. Επιπλέον, η LG ισχυρίζεται ότι η πλαστική οθόνη είναι εξαιρετικά ανθεκτική, αποδεικνύοντας το σε ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει την οθόνη να πέφτει από ύψος 1.5 μέτρου και να παραμένει άθικτη.

Η εταιρία σχεδιάζει προς το παρόν τη προώθηση του προϊόντος σε κινεζικές κατασκευαστικές και σχεδιαστικές εταιρίες, με την ελπίδα να κυκλοφορήσει η οθόνη στην Ευρώπη «στις αρχές του επόμενου μήνα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC