Μετατρέψτε το κινητό σας σε ανιχνευτή μετάλλων

Μετατρέψτε το κινητό σας σε ανιχνευτή μετάλλων
 
Όλοι μας έχουμε ρίξει σε ένα χοντρό χάλι κάποια βίδα ή έναν συνδετήρα και τρώμε τον κόσμο για να τα βρούμε. Με την εφαρμογή Metal Detector (by Smart Tools) για το Android λογισμικό, μπορείτε να μετατρέψτε το κινητό σας σε ανιχνευτή μετάλλων. Έτσι, θα βρίσκετε οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο έχετε χάσει, προτού το πατήσετε ή το ρουφήξει η ηλεκτρική σκούπα.

Η εφαρμογή λειτουργεί μετρώντας το μαγνητικό πεδίο γύρω από τη θέση του Android κινητού σας. Ξεκινά με μία βασική μέτρηση και στη συνέχεια, όταν εντοπίζει ένα μεταλλικό αντικείμενο, η μέτρηση ανεβαίνει και το χρώμα γίνεται από πράσινο σε κόκκινο. Δυστυχώς, δεν παράγει ήχο όταν βρίσκεστε κοντά στο αντικείμενο.

Μπορεί να μην βρείτε κρυμμένους θησαυρούς με την εφαρμογή, ωστόσο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε κάποιον τραυματισμό από καρφί στο πόδι σας ή να αποτελειώσετε την ηλεκτρική σας σκούπα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC