Εύκαμπτη οθόνη 9.9 ιντσών αναπτύσσει η Sony

Εύκαμπτη οθόνη 9.9 ιντσών αναπτύσσει η Sony
 
Από την έκθεση Eco Products 2010 είχε φανεί ότι η Sony ήθελε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των εύκαμπτων οθονών, που θα δώσει νέα χαρακτηριστικά στα smartphones του μέλλοντος.

Η εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση SID 2012 (Society for Information Display), που πραγματοποιήθηκε στη Βοστώνη, μία νέα εύκαμπτη OLED οθόνη μεγέθους 9.9 ιντσών.

Ωστόσο, η επίδειξη της εταιρείας περιλάμβανε μόνο ένα βίντεο και όχι την ίδια την οθόνη. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Έχουμε λίγο καιρό που έχουμε φτιάξει την οθόνη και δεν είχαμε χρόνο να ελέγξουμε την αξιοπιστία της».

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανάπτυξη βασίστηκε στην τεχνολογία IGZO και η οθόνη έχει πάχος 110mm, ανάλυση 960×540 pixels και πυκνότητα 111ppi. Σε περίπτωση που η Sony καταφέρει να βελτιώσει την ανάλυση της οθόνης, τότε σίγουρα το προϊόν θα απευθύνεται στα μελλοντικά tablets της αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC