Προστατέψτε το λογαριασμό σας στο Facebook

Προστατέψτε το λογαριασμό σας στο Facebook
 
Ακριβώς επειδή το Facebook είναι το πιο δημοφιλές δίκτυο social media είναι γεμάτο και απειλές. Ευτυχώς το να προστατευθούμε δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αρκεί να είμαστε κάπως προσεκτικοί!

1. Μάθετε πώς μπορείτε να αναγνωρίζετε τις απάτες.
Αν μια προσφορά φαίνεται υπερβολικά καλή για να είναι αληθινή, τότε μάλλον πρόκειται για απάτη. Πριν πατήσετε ένα σύνδεσμο που οδηγεί σε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια ή άλλες συνηθισμένες απάτες (https://www.facebook.com/help/scams), σκεφτείτε το καλά.

2. Επιλέξτε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης.
Έχετε στο Facebook διαφορετικό κωδικό πρόσβασης απ’ ό,τι στο email σας; Αν όχι, αλλάξτε κωδικό πρόσβασης σήμερα (https://www.facebook.com/settings?tab=account&section=password).

3. Επιβεβαιώστε τον αριθμό του κινητού σας.

Αν ξεχάσετε τον κωδικό σας, το Facebook θα μπορέσει να σας στείλει με SMS έναν νέο κωδικό. Για να επικοινωνήσει σίγουρα μαζί σας, επιβεβαιώστε τον αριθμό του κινητού σας (https://www.facebook.com/about/security?mp=2#).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC