Εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στο διαδίκτυο

Εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στο διαδίκτυο
 
Εμπλουτίζει τη γκάμα των οικονομικών smartphone της η Vodafone, με την προσθήκη του νέου Samsung Galaxy Mini 2, το οποίο διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα.

Η συσκευή προσφέρει μία νέα εμπειρία γρήγορου Mobile Internet μέσα από το δίκτυο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Το νέο Samsung Galaxy mini 2 συνδυάζει μοντέρνο design με εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε οικονομική τιμή, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης πλοήγησης στο διαδίκτυο, στα social networks αλλά και πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές.

Το Samsung Galaxy mini 2 διαθέτει λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread, εσωτερική μνήμη 4 GB και επεξεργαστή 800 MHz που εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση και πλοήγηση. Με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη πολλαπλής αφής, παρέχει μεγαλύτερη ευκρίνεια και φωτεινότητα και είναι ιδανικό για την προβολή εικόνων, την πλοήγηση στο διαδίκτυο και τα social networks. Επιπλέον, διαθέτει ποικιλία πολυμέσων και υπηρεσιών για ακόμη περισσότερη διασκέδαση.

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το smartphone στην τιμή των 199 ευρώ, χωρίς συμβόλαιο ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα Vodafone Unlimited, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της ή στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC