Εξακολουθεί να κυριαρχεί το Android Gingerbread

Εξακολουθεί να κυριαρχεί το Android Gingerbread
 

Μπορεί το Android να έχει φτάσει αισίως στην έκδοση 4.1, μπορεί το Ice Cream Sandwich να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο σε ό,τι αφορά το χώρο του open source λειτουργικού της Google αλλά σε ό,τι αφορά τους αριθμούς, απόλυτος κυρίαρχος παραμένει το Gingerbread.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια η Google, το Gingerbread βρίσκεται στο 60.6% των συσκευών με Android, ενώ το Ice Cream Sandwich παρόλο που έχει αυξήσει το μερίδιό του, δεν ξεπερνά το 15.9% των Android συσκευών.

Οι πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί από την καταγραφή των στοιχείων των συσκευών που επισκέπτονται το Google Play Store και όπως φαίνεται υπάρχει πτώση μεριδίου κατά 3,4 ποσοστιαίες μονάδες για Android 2.3, ενώ αντίστοιχες τάσεις δείχνει και το Android 2.2. Από την άλλη το Ice Cream Sandwich έχει ιδιαίτερα ανοδική πορεία ενώ το Jelly Bean, δεδομένου ότι μόλις τώρα κυκλοφόρησε, βρίσκεται μόνο στο 0.8% των συσκευών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC