Εξυπνο βραχιόλι μετατρέπει το χέρι σας σε touch screen

Εξυπνο βραχιόλι μετατρέπει το χέρι σας σε touch screen

Ενα νέο έξυπνο βραχιόλι έρχεται να φέρει την επανάσταση στην φορετή τεχνολογία.

Μία μικρή τεχνολογική εταιρεία από τη Γαλλία παρουσίασε πρόσφατα το Cicret βραχιόλι, ένα είδος έξυπνου βραχιιολιού που προβάλλει μια οθόνη αφής πάνω στο χέρι σας. Μάλιστα το βίντεο του γκάτζετ έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες με τους φαν της τεχνολογίας να ονειρεύονται έξυπνα τηλέφωνα, χωρίς το τηλέφωνο.

Η συσκευή λειτουργεί με ένα μικρό ενσωματωμένο προβολέα και μια σειρά από αισθητήρες εγγύτητας. Παρόμοια με την τεχνολογία πίσω από τα πληκτρολόγια προβολής, το σύστημα ανιχνεύει τη θέση του Cicret και την κίνηση των δακτύλων σας, ουσιαστικά μετατρέποντας την επιφάνεια του δέρματός σας σε μια οθόνη αφής. Μπορείτε να πατήσετε, να κυλήσετε και να αλλάξετε όπως θα κάνατε και στο κινητό σας.

Το Cicret λειτουργεί με μια αυτόνομη έκδοση του Android, ή συνδέεται με ένα smartphone μέσω Bluetooth. Ενσωματωμένο Wi-Fi παρέχει συνδεσιμότητα, και υπάρχει και μια θύρα micro USB, καθώς και ένα πρόγραμμα ασφάλειας που παρέχει ανωνυμία και κρυπτογράφηση για κινητές συσκευές.

Ωστόσο το έξυπνο βραχιόλι δεν είναι έτοιμο για να κυκλοφορήσει ακόμα, αφού βρίσκεται σε φάση πρωτοτύπου και η ομάδα σχεδιασμού προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα μέσω της ιστοσελίδας Cicret. Αλλά η ανταπόκριση που είχε στο κοινό είναι τεράστια.

Το κόστος του υπολογίζεται γύρω στα 400 δολάρια και εάν η τεχνολογία αποδειχθεί βιώσιμη, φαίνεται ότι πολλές εταιρείες θα ενδιαφερθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC