Φορτίστε το iPhone με… φωτιά

Φορτίστε το iPhone με… φωτιά
 
Πρόκειται για το απόλυτο gadget που θα λατρέψουν όσοι κάνουν συχνά ελεύθερο κάμπινγκ αλλά και όσοι θέλουν να μειώσουν την εξάρτηση από το πετρέλαιο και το ρεύμα!

Το BioLite CampStove είναι μια συσκευή που συνδυάζει την αρχέγονη δύναμη της φωτιάς με την πιο μοντέρνα τεχνολογία που μετατρέπει τη θερμότητα σε ηλεκτρική ενέργεια, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα φόρτισης διάφορων συσκευών μέσω USB.

Για να λειτουργήσει δεν έχουμε παρά να βάλουμε μικρά ξύλα στο ειδικό μεταλλικό δοχείο και να ανάψουμε φωτιά. Η συσκευή αναλαμβάνει τα υπόλοιπα: Δηλαδή να αξιοποιήσει τη θερμότητα και να δώσει τάση σε μια θύρα USB πάνω στην οποία συνδέουμε συσκευές όπως mp3, κινητά τηλέφωνα και άλλα.

Φυσικά, ταυτόχρονα με τη χρήση της ιδιότυπης αυτής σόμπας για τη φόρτιση συσκευών, μπορούμε να την αξιοποιήσουμε για πιο… παραδοσιακές και συνηθισμένες δραστηριότητες όπως για να ζεστάνουμε νερό, να μαγειρέψουμε (τοποθετώντας το σκεύος στο πάνω μέρος του μεταλλικού δοχείου) ή απλά για να ζεσταθούμε!

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας για το βράσιμο 1 λίτρου νερού απαιτούνται 4,5 λεπτά!

Το κόστος της συσκευής είναι 129 δολάρια, ήτοι περίπου 100 ευρώ και η συσκευασία περιέχει ακόμη και το καλώδιο USB.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_946.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_1039.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_1139.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_1235.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC