Φτωχότερος κατά 8 δισεκατομμύρια ο Ζούκερμπεργκ

Φτωχότερος κατά 8 δισεκατομμύρια ο Ζούκερμπεργκ
 

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες λέει ο ελληνικός λαός και μάλλον έχει δίκιο. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσουμε την απώλεια όχι ενός ή δύο αλλά συνολικά οκτώ δισεκατομμυρίων δολαρίων από πλευράς Μαρκ Ζούκερμπεργκ;

Πώς όμως κατάφερε ο ιδρυτής του δημοφιλέστερου δικτύου social media να χάσει τόσα χρήματα; Είναι πολύ απλό. Λόγω της πτώσης της μετοχής του Facebook. Δεδομένου ότι η μετοχή της εταιρείας έχει χάσει μέσα σε ελάχιστο διάστημα περισσότερο από το 50% της αξίας της, ανάλογες είναι και οι απώλειες του ιδρυτή της.

Με άλλα λόγια οι αξία των μετοχών που έχει στα χέρια του είναι κατά οκτώ δισεκατομμύρια μικρότερη. Παρόλα αυτά, δεδομένου ότι η υπόλοιπη περιουσία του είναι γύρα στα δέκα δισεκατομμύρια δολάρια, μάλλον δεν πρόκειται να μείνει στο δρόμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC