Γιατί ο «κ. Facebook» φορά κάθε μέρα την ίδια μπλούζα

Γιατί ο «κ. Facebook» φορά κάθε μέρα την ίδια μπλούζα

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δε θέλει να ασχολείται με «ασήμαντα πράγματα»

Στην πρόσφατη δημόσια Q&A συνεδρία του, ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, όμως μία από αυτές που ξεχώρισαν ήταν η εξής: «Γιατί φοράς συνέχεια το ίδιο μπλουζάκι;».mark1

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φορά σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του το ίδιο απλό, γκρι T-shirt.

Κι ενώ πολλοί θα περίμεναν μια παιχνιδιάρικη απάντηση από τον «κ. Facebook», εκείνος αποφάσισε να απαντήσει πολύ σοβαρά για… το γκρι του μπλουζάκι, γράφει ο Eugene Kim στο Business Insider.

«Θέλω να “καθαρίσω” τη ζωή μου και για να το πετύχω αυτό πρέπει να μπορώ να παίρνω όσο το δυνατόν λιγότερες αποφάσεις γίνεται για οτιδήποτε, εκτός από το πώς θα μπορέσω να υπηρετήσω καλύτερα την κοινότητα» είπε ο ίδιος αφότου ξεκαθάρισε, ότι έχει «πάρα πολλά ίδια μπλουζάκια».

Ο «κ. Facebook» εξήγησε, ότι ακόμη και οι μικρές αποφάσεις, όπως το να επιλέξει κανείς τι θα φορέσει ή τι θα φάει για πρωινό μπορεί να είναι πολύ κουραστικές και καταναλώνουν ενέργεια και πως δε θέλει να χάνει καθόλου χρόνο σε πράγματα σαν κι αυτά.

«Είμαι πολύ τυχερός, που μπορώ να ξυπνάω κάθε πρωί και να εξυπηρετώ πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Νιώθω ότι δε θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, αν ξοδεύω την ενέργειά μου σε πράγματα που δεν έχουν σημασία και είναι επιπόλαια» πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC