Η Microsoft δίνει το Office δωρεάν σε iOS και Android συσκευές

Η Microsoft δίνει το Office δωρεάν σε iOS και Android συσκευές

Οι εφαρμογές του Microsoft Office θα είναι πλέον διαθέσιμες δωρεάν σε όλους τους χρήστες iOS και Android συσκευών.

Όλοι οι χρήστες iPad, iPhone καθώς και των Android συσκευών θα έχουν στη διάθεση τους τα Word, Excel και PowerPoint για να μπορούν να δημιουργούν και να επεξεργάζονται αρχεία κειμένου, λογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Μέχρι σήμερα η πλήρης χρήση των αντίστοιχων εφαρμογών ήταν δυνατή μέσω συνδρομής στο πακέτο Office 365 όμως μετά την ανακοίνωση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Microsoft και Dropbox, της υπηρεσίας αποθήκευσης και διαχείρισης περιεχομένου μέσω Cloud, φαίνεται πως η Microsoft ακολουθεί τα βήματα της Apple στην δωρεάν διάθεση λογισμικού.

Η δωρεάν έκδοση του Office για για τις iOS συσκευές είναι άμεσα διαθέσιμη στο App Store ενώ η ολοκληρωμένη έκδοση για το Android θα είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google μέσα στο επόμενο έτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC