Γιλέκο μετατρέπει το ηλεκτρονικό παιχνίδι σε αληθινή εμπειρία

Γιλέκο μετατρέπει το ηλεκτρονικό παιχνίδι σε αληθινή εμπειρία

Αν είστε λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών σίγουρα το γιλέκο KOR-FX 4DFX θα αποτελέσει το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα γιλέκο που μπορεί να το φορέσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο κάθε παίκτης για να αισθανθεί πώς είναι ότι ο «εχθρός» τον πυροβολεί εν ψυχρώ και πως νιώθει κανείς ότι βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου σημειώνεται μία έκρηξη. Με λίγα λόγια με αυτή την έξυπνη συσκευή οι χρήστες των παιχνιδιών μπαίνουν στο… παιχνίδι.

Το γιλέκο, σύμφωνα με το gizmag.com φοριέται στο στήθος και «μεταφράζει» τους ήχους σε δονήσεις που «ανταποκρίνονται» σε εκρήξεις και πυροβολισμούς που λαμβάνουν χώρα είτε στην ταινία, είτε στο βιντεοπαιχνίδι.

kor2_6 kor-fx

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την ώρα που ακούει κανείς μουσική, νιώθοντας τα ντεσιμπέλ στο στήθος του. Η ιδέα «γεννήθηκε» πριν από πέντε χρόνια από τον αμερικανοιρανό φυσικό Shahriar Afshar.

Οσοι από εσάς ενδιαφέρονται για το KOR-FX 4DFX η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ούτε την ημερομηνία που θα βγει στον αγορά, ούτε και την τιμή του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC