Γκάρι Νόλαν, καθηγητής του Στάνφορντ: Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας εδώ και δεκαετίες

Γκάρι Νόλαν, καθηγητής του Στάνφορντ: Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας εδώ και δεκαετίες

«Οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη, αλλά βρίσκονται ανάμεσά μας εδώ και δεκαετίες»,  ανέφερε μιλώντας σε επιστημονικο-τεχνολογικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στις ΗΠΑ, Γκάρι Νόλαν.

Ο Νόλαν, καθηγητής στο Τμήμα Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Στάνφορντ, υποστήριξε επίσης ότι τα εξωγήινα όντα παρακολουθούν την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα αεροσκάφη και προηγμένες μορφές τεχνητής νοημοσύνης. 

 

Ο καθηγητής έκανε αυτή τη δήλωση στο συνέδριο SALT iConnection 2023 στο Μανχάταν με τίτλο «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και τα συντριβή UFO» που φιλοξενεί επενδυτές, επιχειρηματίες και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

Ως απόδειξη της ύπαρξης των εξωγήινων στη Γη, ο καθηγητής αναφέρθηκε και στο σήμα Wow (Wow signal») – μια έκρηξη ραδιοκυμάτων που καταγράφηκε από το διάστημα το 1977 και ώθησε ορισμένους αστρονόμους να πιστέψουν ότι μπορεί να προήλθε από εξωγήινους, που αναζητούσαν άλλα σημάδια ζωής.

«Το “Wow signal” το βλέπουν οι άνθρωποι σχεδόν σε καθημερινή βάση, πρόκειται για επικοινωνία που υπάρχει ήδη εδώ», είπε ο Νόλαν.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC