Γραφείο στο Ντουμπάι ανοίγει το Facebook

Γραφείο στο Ντουμπάι ανοίγει το Facebook
 

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι διαφημίσεις είναι η βασική πηγή εσόδων για το Facebook και συνεπώς η πλατφόρμα κάνει ό,τι μπορεί για να τις πολλαπλασιάσει.

Στο πνεύμα αυτό λοιπόν, εκτός από τα γραφεία της σε άλλα σημεία του πλανήτη η εταιρεία σκοπεύει να αποκτήσει παρουσία και στο Ντουμπάι. Στόχος της είναι να προσελκύσει διαφημιζόμενους και από την περιοχή αυτή. Όχι μόνο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βέβαια αλλά και από τις υπόλοιπες χώρες που βρίσκονται εκεί.

Παρόλα αυτά, πέρα από την ημερομηνία των εγκαινίων η οποία θα είναι η 30η Μαΐου, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια άλλη πληροφορία. Το μόνο που έχουμε μάθει είναι ότι τα γραφεία θα βρίσκονται σε μια συνοικία της πόλης η οποία ονομάζεται Dubai Internet City και στην οποία έχουν την έδρα τους εταιρείες όπως οι Microsoft, Google, Yahoo, HP, Dell, Intel, και Cisco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC