Εντός Ιουλίου το tablet της Google

Εντός Ιουλίου το tablet της Google
 

Σχεδόν έτοιμο είναι το πολυαναμενόμενο tablet της Google το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο.

Το μέγεθος του θα είναι σχετικά μικρό. Μόνο 7 ίντσες και την κατασκευή του την έχει αναλάβει η Asus. Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των τεμαχίων που θα παραχθούν, η Google υπολογίζει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει διαθέσει περίπου δύο εκατομμύρια τεμάχια. Παρόλα αυτά η αρχική παραγωγή δεν θα ξεπεράσει τις 600.000.

Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του αυτά είναι ακόμη άγνωστα. Στόχος είναι το κόστος του να είναι αρκετά χαμηλό ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί το iPad. Επίσης θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι τετραπύρηνο και ότι το λειτουργικό του θα είναι το Android Ice Cream Sandwich.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC