Η Activision μπαίνει δυναμικά στο χώρο των mobile games

Η Activision μπαίνει δυναμικά στο χώρο των mobile games
 
Δεδομένου ότι η Activision αποτελεί ήδη ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο του gaming θα ήταν περίεργο αν δεν επεκτεινόταν και στην ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη αγορά του mobile.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, η εταιρεία έχει πλέον ένα καινούργιο τμήμα ανάπτυξης mobile παιχνιδιών της εταιρείας το Blast Furnace το οποίο μάλιστα δημιούργησε για iOS μία εντελώς ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού για Atari Pitfall.

Αν και το γεγονός της πολυδιάσπασης του χώρου είναι κάτι που η Activision γνωρίζει πολύ καλά, δεν θεωρεί ότι θα αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Αντιθέτως σκοπεύει να σχεδιάσει τους τίτλους της με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να παιχτούν άνετα ακόμη και σε παλαιότερες συσκευές.

Όπως είναι φυσικό η εξέλιξη αυτή, στο βαθμό που θα έχει συνέχεια πρόκειται να ωφελήσει ιδιαίτερα την κονσόλα Ouya στην οποία, όπως είναι γνωστό, πρόκειται να τρέχουν όλα τα παιχνίδια που έχουν βγει για Android. Η είσοδος με άλλα λόγια ενός τόσο σημαντικού παίκτη στην αγορά του mobile, θα δώσει αρκετά σημαντικά κίνητρα σε κάποιον gamer να αγοράσει τη συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC