Η Adobe παύει να υποστηρίζει τα Windows XP

Η Adobe παύει να υποστηρίζει τα Windows XP
 
Μετά τη Microsoft φαίνεται πως και άλλες εταιρείες αρχίζουν σιγά σιγά να σταματούν την υποστήριξη των Windows XP. Η Adobe ανακοίνωσε πως η τωρινή έκδοση του Photoshop θα είναι και η τελευταία που θα υποστηρίζει το για πολλούς «αθάνατο» λειτουργικό της Microsoft.

«Η ομάδα του Photoshop θα ήθελε να προειδοποιήσει τους χρήστες πως το Photoshop CS6 (13.0) θα είναι η τελευταία μεγάλη έκδοση του Photosop που θα υποστηρίζει τα Windows XP» δημοσίευσε στο blog της Adobe ο διευθυντής προϊόντων της εταιρείας Tom Hogarty.

Ο λόγος για αυτό είναι πως, σύμφωνα με τον Hogarty, το σύγχρονο λογισμικό απαιτεί και σύγχρονο interface γραφικών για τη λειτουργία του hardware, κάτι που τα Windows XP δεν μπορούν να προσφέρουν, ιδίως στον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύονται τη δύναμη των καρτών γραφικών.

Ο Hogarty ανακοίνωσε ακόμα πως η Adobe θα προσφέρει bug fixes στην έκδοση CS6 ενώ οι συνδρομητές του Creative Cloud θα μπορούν να αναβαθμίσουν στα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC