Ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές για το iPhone 5

Ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές για το iPhone 5
 
Μπορεί το iPhone 5 να μην είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέχρι την Παρασκευή, ήδη όμως έχουν αρχίσει να σχηματίζονται ουρές έξω από κάποια καταστήματα της Apple στην Αμερική και στο Τόκιο.

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σχεδόν πέντε ολόκληρες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του, ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές στο κατάστημα της Νέας Υόρκης στην 5η Λεωφόρο, στον «κύβο» όπως ονομάζεται λόγω του σχεδιασμού του, το κατάστημα της Apple.

Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν «κατασκηνώσει» στο σημείο έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα προκειμένου να αντέξουν την πολυήμερη αναμονή με υπολογιστές, καρέκλες, κουβέρτες ακόμα και sleeping bags.

Σύμφωνα με το CNET κάποιοι από αυτούς ξεκίνησαν να μαζεύονται από την Παρασκευή το βράδυ, μια ολόκληρη εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία της συσκευής.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_946.jpeg?w=1110

Πάντως ο αναλυτής του CNET, Greg Sandoval εκτιμά πως αντίθετα με την Ιαπωνία, όπου το ενδιαφέρον των καταναλωτών επικεντρώνεται στο νέο iPhone, η πλειοψηφία όσων έχουν μαζευτεί από τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Νέα Υόρκη φαίνονται να έχουν σαν κίνητρο τη δημοσιότητα και όχι την αγορά του smartphone.

Το iPhone 5 κυκλοφορεί την Παρασκευή στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήδη αναλυτές εκτιμούν πως θα ξεπεράσει σε πωλήσεις οποιοδήποτε άλλη συσκευή της Apple.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1036.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1124.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC