Η Apple κυκλοφόρησε ενημέρωση του iOS 6

Η Apple κυκλοφόρησε ενημέρωση του iOS 6
 
Περίπου ενάμιση μήνα μετά τη διάθεση του iOS 6, η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη διορθωτική ενημέρωση του λειτουργικού.

Η έκδοση 6.0.1 διορθώνει αρκετά bugs που είχαν παρουσιαστεί καθώς και ένα σημαντικό πρόβλημα που εμπόδιζε τους κατόχους του iPhone 5 να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους «Over-The-Air», μέσω WiFi ή δικτύων κινητής δηλαδή, χωρίς να απαιτείται να το συνδέσουν με υπολογιστή.

Η αναβάθμιση περιέχει μια ειδική εφαρμογή «iOS Updater» η οποία τώρα διορθώνει το πρόβλημα και αφαιρείται μετά την επιτυχή εγκατάστασή της.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1117.jpeg?w=1110

Η Apple έλυσε ακόμα ένα σημαντικό πρόβλημα στο Exchange το οποίο μπορούσε να σβήσει μια καταχώρηση από το πρόγραμμα όλων των προσκεκλημένων αν ένας από αυτούς την απέρριπτε από το κινητό του.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο που κάποιες εταιρείες προειδοποιούσαν όσους υπαλλήλους τους χρησιμοποιούσαν iOS 6 να μην απέρριπταν προσκλήσεις από το κινητό τους και να χρησιμοποιούσαν τον υπολογιστή τους.

Το iOS 6.0.1 διορθώνει ακόμα πολλά προβλήματα που είχαν κάποιοι χρήστες, σχετικά με την πρόσβαση δικτύων κινητής τηλεφωνίας, τη δυσλειτουργία του flash και την εμφάνιση οριζόντιων γραμμών στο πληκτρολόγιο.

Την ίδια στιγμή το Boy Genius Report αναφέρει πως η εταιρεία ήδη δουλεύει για την ενσωμάτωση πολλών ακόμα χαρακτηριστικών στην έκδοση 6.1 του λειτουργικού, η οποία θα κυκλοφορήσει μετά τις γιορτές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC