Στο 25,8% το ποσοστό τού Android Ice Cream Sandwich

Στο 25,8% το ποσοστό τού Android Ice Cream Sandwich

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε η Google για την χρήση των διαφόρων εκδόσεων του mobile λειτουργικού της, το “Ice Cream Sandwich“, κατάφερε να ξεπεράσει το ποσοστό τού 25%.

 

Οι εκδόσεις του Android ICS, που παρουσιάστηκε πριν από έναν χρόνο, τον Οκτώβριο του 2011, έφτασαν το 25,8% αλλά βρίσκονται ακόμη πολύ πίσω από αυτές του “Gingerbread2.3.x που βρίσκονται ακόμη στο 54,2%. 

 

Παρά το ότι οι εκδόσεις 4.0.x ICS βρίσκονται σε διαρκή άνοδο, αφού ενσωματώνονται σε όλα τα νέα κορυφαία smartphones αλλά και tablets, το Gingerbread εξακολουθεί να κυριαρχεί και το ποσοστό του να μειώνεται αργά, αφού αρκετές ακόμη low και middle budget συσκευές το ενσωματώνουν.

 

 

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1.jpeg?w=1110

 

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC