Η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στο Facebook θα γίνει η Ινδία

Η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στο Facebook θα γίνει η Ινδία
 

Μόλις πρόσφατα η Βραζιλία την ξεπέρασε και κατέλαβε τη δεύτερη θέση ως προς τον αριθμό χρηστών στο Facebook. Παρόλα αυτά μέχρι το 2015 η χώρα θα κατέχει τα πρωτεία σε ό,τι αφορά τους χρήστες της δημοφιλέστερης υπηρεσίας social networking στον κόσμο.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Ινδία που λόγω του τεράστιου πληθυσμού της αρχίζει να κυριαρχεί σε όλους τους τομείς του Διαδικτύου. Βέβαια η διείσδυση του Internet είναι ακόμη μικρή στη χώρα αυτή. Όσο αυξάνεται όμως, τόσο θα αυξάνονται και τα μέλη της υπηρεσίας.

Οπότε αν ο αριθμός τους συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, τότε λογικά θα ξεπεράσουν ακόμη και τις ΗΠΑ σε ότι αφορά το Facebook. Από την άλλη πλευρά η Google προσπαθεί επίσης να καταλάβει την αγορά αυτή προς όφελος του Google+. Οπότε ίσως δούμε μια μάχη μεταξύ των δύο γιγάντων για το ποιος θα κερδίσει τον ινδικό πληθυσμό!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC