Ο Mark Zuckerberg παντρεύτηκε την αγαπημένη του Priscilla Chan!

Ο Mark Zuckerberg παντρεύτηκε την αγαπημένη του Priscilla Chan!

Ένα εικοσιτετράωρο μετά τη δημόσια εγγραφή της Facebook στο Χρηματιστήριο, ο Mark Zuckerberg παντρεύτηκε την 27χρονη αγαπημένη του Priscilla Chan σε μια μικρή τελετή στο σπίτι του στο Palo Alto της Καλιφόρνια.

Τη Δευτέρα η Chan αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, την ίδια μέρα που ο Zuckerberg έκλεισε τα 28 του χρόνια. Το ζεύγος γνωρίστηκε στο Harvard και είναι μαζί για περισσότερα από 9 χρόνια…

Η τελετή έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού του Zuckerberg με λιγότερους από 100 καλεσμένους που πίστευαν ότι η γιορτή είχε να κάνει με την αποφόιτηση της Chan. Όσο για το δαχτυλίδι του γάμου, εκπρόσωπος τύπου της Facebook δήλωσε ότι είναι ένα “πολύ απλό ρουμπίνι” και ότι το σχεδίασε ο ίδιος ο Mark Zuckerberg.

Αμέσως μετά το γάμο, ο Zuckerberg μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός στο Facebook, αλλάζοντας το status του σε “Married” και αναρτώντας την παραπάνω φωτογραφία στο Timeline του. Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν χιλιάδες likes και ευχετήρια σχόλια.

Ας ευχηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!

[πηγή guardian]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC