Η επερχόμενη Patch Tuesday θα καλύψει σοβαρό κενό ασφαλείας στον ΙΕ9

Η επερχόμενη Patch Tuesday θα καλύψει σοβαρό κενό ασφαλείας στον ΙΕ9

Η ερχόμενη Τρίτη είναι “Patch Tuesday” για τη Microsoft και θα καλύψει συνολικά εννέα κενά ασφαλείας, μέσω των ενημερώσεων που θα διαθέσει, με τα τρία από αυτά να χαρακτηρίζονται “κρίσιμα” και τα έξι “σημαντικά“.

 

Μεταξύ των τριών critical patches, βρίσκεται ένα που αφορά στον Internet Explorer 9 και θα διορθώσει ένα σημαντικό κενό ασφαλείας που ανακαλύφθηκε.

 

Το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν αφορά στις προηγούμενες εκδόσεις του browser, αλλά εντοπίζεται μόνο τον ΙΕ9 και όσοι τον χρησιμοποιούν, θα πρέπει οπωσδήποτε να το εγκαταστήσουν.

 

Με τις δύο άλλες κρίσιμες ενημερώσεις, διορθώνονται σοβαρά κενά ασφαλείας, μέσω των οποίων θα μπορούσε κάποιος να εκτελέσει κώδικα απομακρυσμένα, σε κάθε λειτουργικό Windows, σε desktop αλλά και σε server εκδόσεις.

 

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC