Αυλαία για το Google Videos

Αυλαία για το Google Videos
 

Με τη Google να έχει περισσότερες από 70 διαφορετικές υπηρεσίες, λογικό είναι κάποιες από αυτές ανά διαστήματα να διακόπτουν τη λειτουργία τους. Είτε γιατί είναι πλέον παρωχημένες, είτε γιατί έχουν αντικατασταθεί από άλλες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Google Videos το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005 αλλά με την εξαγορά του YouTube έπαψε πια να έχει πραγματικό λόγο ύπαρξης.

Βέβαια δεν είναι μόνο το Google Videos που βάζει στο ντουλάπι η εταιρεία. Παρέα πρόκειται να του κάνουν επίσης τα iGoogle, Google Mini, Google Talk Chatback και Google Symbian Search App.

Ειδικά σε ό,τι αφορά το iGoogle, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους μέχρι την 1η Νοεμβρίου του επόμενου έτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC