Η ESET βραβεύτηκε για 75η φορά για το NOD32 Antivirus 5

Η ESET βραβεύτηκε για 75η φορά για το NOD32 Antivirus 5

Η ESET βραβεύτηκε για 75η φορά με το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο “VB100” από το Virus Bulletin και το NOD32 έχει διακριθεί με τα περισσότερα βραβεία VB100 συγκριτικά με όλες τις λύσεις ασφαλείας παγκοσμίως.

 

Η συγκεκριμένη βράβευση, η οποία προστίθεται στο μακρύ ιστορικό επιτυχημένων ανιχνεύσεων της εταιρείας στις δοκιμές του Virus Bulletin, καθιστά το NOD32 την πιο πολυβραβευμένη λύση ασφάλειας στην παγκόσμια αγορά.

 

Το NOD32 Antivirus 5 της ESET δοκιμάστηκε σε περιβάλλον Windows 7, σημειώνοντας σημαντικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες. Στην τελευταία έκθεσή του το Virus Bulletin δηλώνει σχετικά: “Το NOD32 έχει σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις στις δοκιμές του VB100 τα τελευταία χρόνια χωρίς να έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα.”

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC