Σημαντικές βελτιώσεις στις βίντεο δυνατότητες του νέου Chrome

Σημαντικές βελτιώσεις στις βίντεο δυνατότητες του νέου Chrome

H Google προχωρά στις βελτιώσεις των δυνατοτήτων του browser της και μετά τις αναβαθμίσεις ως προς τα gaming χαρακτηριστικά του και την εμφάνιση του Chrome, σειρά έχει η αναπαραγωγή βίντεο.

 

 

Η τελευταία beta έκδοση, ενσωματώνει ένα νέο ΑΡΙ, το PeerConnection, το οποίο επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν chat εφαρμογές με real-time βίντεο χωρίς τη χρήση κάποιου plug-in.

 

Η συγκεκριμένη έκδοση, περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη “track” για HTML5 βίντεο, επιτρέποντας στους developers να προσθέτουν στο εξής υπότιτλους, κεφάλαια, σημειώσεις και διάφορα άλλα metadata στα βίντεο που αναπαράγονται.

 

Ακόμη μία, πολύ πρακτική προσθήκη, είναι το MediaSource API, το οποίο προσαρμόζει την ποιότητα του βίντεο με βάση τις δυνατότητες του υπολογιστή και την ταχύτητα του δικτύου, χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει στο να μειωθούν οι αναμονές του φορτώματος και τα κολλήματα στην αναπαραγωγή.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τη beta του Chrome από εδώ.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC