Η Facebook σχεδιάζει νέες αλλαγές στο Timeline

Η Facebook σχεδιάζει νέες αλλαγές στο Timeline

Πριν καλά καλά συνηθίσουμε την τελευταία -και αναμφίβολα όχι και τόσο αρεστή- εμφάνιση προφίλ του Facebook, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες αλλαγές που αφορούν τo Timeline.

Η μεγαλύτερη αλλαγή έχει να κάνει με τα στοιχεία του χρήστη (όνομα, εκπαίδευση, τοποθεσία κ.o.κ.) που στο εξής εμφανίζονται πάνω στην cover photo και όχι κάτω από αυτήν. Το χρώμα των γραμμάτων από μαύρο γίνεται άσπρο προκειμένου να φαίνονται καλύτερα σε σκούρο φόντο.

Λίγο πιο κάτω, μια νέα ενότητα με την ονομασία ‘Summary’ προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα tabs, η οποία παρουσιάζει όλα τα σημαντικά γεγονότα από τη ζωή του χρήστη. Κατά τα άλλα, το tab ‘Likes’ μετονομάζεται σε ‘Favorites’ και όλες οι φωτογραφίες εξαφανίζονται για να δώσουν τη θέση τους σε μικρότερα άχρωμα και μη-προσωποποιημένα εικονίδια.

Πολλοί από εσάς μπορεί να παρατηρείτε ήδη τις αλλαγές, αφού η Facebook δοκιμάζει αυτή τη στιγμή  τη νέα εμφάνιση σε περιορισμένο αριθμό χρηστών.

[πηγή tpm]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC