Η Google αγόρασε το Snapseed

Η Google αγόρασε το Snapseed
 
Φαίνεται πως η Google θέλει να ενσωματώσει ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών στο κοινωνικό της δίκτυο αφού πρόσφατα προχώρησε στην εξαγορά της Nik Software, σύμφωνα τουλάχιστον με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας.

Η Nik Software αναπτύσσει εφαρμογές για φωτογράφους και είναι γνωστή από την εφαρμογή Snapseed, μια από τις πιο εξελιγμένες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στην αγορά.

Διαθέτει πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά από το Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό.

Αυτό που λείπει από το Snapseed, τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι η ενσωμάτωση του σε ένα κοινωνικό δίκτυο, κάτι που σίγουρα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί η Google.

Η εξαγορά αυτή ανακοινώνεται μόλις λίγους μήνες μετά την αγορά του Picnic, ενός web-based εργαλείου για την επεξεργασία φωτογραφιών.

Η Google πιθανότατα σκέφτεται σοβαρά να ενσωματώσει τη δυνατότητα επεξεργασίας φωτογραφιών στο κοινωνικό της δίκτυο αλλά και τις κινητές εφαρμογές της κάτι που το Facebook προσφέρει μόνο μέσω του Instagram, με πολύ λιγότερα χαρακτηριστικά.

Το Snapseed είναι διαθέσιμο στο App Store ενώ σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει και μια έκδοση για Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC