Προς τα μικρότερα tablet στρέφονται οι καταναλωτές

Προς τα μικρότερα tablet στρέφονται οι καταναλωτές
 
Μπορεί το iPad να βρίσκεται ακόμα στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών, μια νέα έρευνα της εταιρείας αναλύσεων IHS iSuppli όμως δείχνει πως το ενδιαφέρον σιγά σιγά στρέφεται προς τις μικρότερες οθόνες.

Η συνολική ζήτηση αναμένεται να φτάσει τα 126,6 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2012, αύξηση 56% από πέρσι. To iPad θα εξακολουθεί να αποτελεί την πλειοψηφία των συσκευών αυτών σημειώνοντας ποσοστό 60%, αλλά τα μικρότερα tablets των 7 ιντσών αναμένεται να σημειώσουν άνοδο, στο 32% από 26% που σημείωσαν πέρσι.

Η Samsung και η LG παρέμειναν οι δυο κύριες κατασκευάστριες οθονών, η μεν Samsung κατασκευάζει τις οθόνες του iPAD ενώ η LG έχει αναλάβει την προμήθεια οθονών στην Amazon.

Και οι δυο εταιρείες σύμφωνα με την IHS κατασκευάζουν ευρωγώνιες οθόνες, βελτιώνοντας ολοένα και περισσότερο την ανάλυση τους, την κατανάλωση ισχύος και τη γενική απόδοση τους.

Η IHS εκτιμά πως η ζήτηση για μικρότερα tablets αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο με την κυκλοφορία φθηνότερων συσκευών αλλά και με την κυκλοφορία του iPad Mini.

Μάλλον η Apple διάλεξε την κατάλληλη περίοδο για να ανακοινώσει το νέο μικρότερο iPad της, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα παρουσιαστεί μέσα στον Οκτώβριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC