Η Google ανακοίνωσε event στις 26 Οκτωβρίου

Η Google ανακοίνωσε event στις 26 Οκτωβρίου
 
Με πρόσκληση που έστειλε η Google ανακοίνωσε τη διεξαγωγή μιας εκδήλωσης την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στη Νέα Υόρκη (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος).

Το γραφικό της πρόσκλησης αναφέρει πως «η «παιδική χαρά» άνοιξε» και «ελάτε μαζί μας για μια εκδήλωση του android» και είναι σχεδιασμένο με βάση το γραφικό περιβάλλον του Google Now.

Αυτό σε συνδυασμό με τη χρονική στιγμή της παρουσίασης, σημαίνει πως η Google δεν θα αποκαλύψει μόνο ένα προϊόν.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_995.jpeg?w=1110

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει τη νέα σειρά Nexus Phones, συσκευές της οποίας σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές έχουν κατασκευαστεί από τη LG και τη Sony.

Δεν αποκλείεται επίσης η Google να μας παρουσιάσει και τη νέα έκδοση του λειτουργικού Android, 4.2 με όνομα «Key Lime Pie».

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας σίγουρα δεν είναι τυχαία. Την ίδια ημέρα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα Windows 8 και η σειρά Surface της Microsoft, ενώ στις 23 του μήνα, μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα η Apple θα παρουσιάσει το iPad Mini.

Το event θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι του Android στο YouTube στην διεύθυνση youtube.com/android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC