Η Google εξαγόρασε τη Wildfire. Ακόμα μία αδερφή του Mark Zuckerberg στο δυναμικό της!

Η Google εξαγόρασε τη Wildfire. Ακόμα μία αδερφή του Mark Zuckerberg στο δυναμικό της!

Η Google προχώρησε σε ακόμα μία εξαγορά για να αναβαθμίσει τις “κοινωνικές” δραστηριότητες της. Αυτή τη φορά ξόδεψε $250 εκατ. για τη Wildfire, μια εταιρεία με ιστορία 4 ετών, η οποία παρακολουθεί την παρουσία των πελατών της στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube).

Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog της Google, στόχος είναι η παροχή καλύτερων κοινωνικών λύσεων στους επαγγελματίες και στους συνεργάτες της. Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα της Wildfire θα ενσωματωθεί σε αυτήν του Google+, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το κοινωνικό δίκτυο, αλλά και για την ανάπτυξη νέων λειτουργίων.

Στα παραλειπόμενα της εξαγοράς, παρουσιάζει ενδιαφέρον ότι στην Wildfire εργάζεται μία από τις αδερφές του…Mark Zuckerberg, η Arielle, η οποία είχε κριτικάρει έντονα τις εμφανισιακές αλλαγές του Facebook το περασμένο Φθινόπωρο. Μάλιστα, η μεγαλύτερη αδερφή του Zuckerberg, Randi, και πρώην διευθύντρια marketing του Facebook, πικάρει τον Mark με το παρακάτω tweet:

Congrats Wildfire! There are officially now more Zuckerberg family members working for Google than Facebook! #awkward https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_12.gif?w=1110

— Randi Zuckerberg (@randizuckerberg) July 31, 2012

[Google, Mashable]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC