Η Google εξαγόρασε την Quickoffice

Η Google εξαγόρασε την Quickoffice
 
Κατά κύτιο λόγο η επιτυχία της Quickoffice οφείλεται στις εφαρμογές office που έχει δημιουργήσει για iOS και Android. Αυτό το γεγονός δεν θέλει να το αφήσει ανεκμετάλλευτο η Google, η οποία προέβη σε ακόμα μία εξαγορά, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της στο χώρο των smarphones.

Βέβαια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, η εταιρεία δίνει περισσότερο βάρος στις cloud υπηρεσίες, καθώς θέλει να ενσωματώσει σταδιακά την τεχνολογία του Quicoffice στην cloud υπηρεσία των Google Apps αλλά και τα Google Docs, χωρίς όμως να αφήνει στην άκρη τις mobile εφαρμογές.

Πάντως η ανακοίνωση της Google, ότι η ομάδα της Quickoffice θα εργάζεται κάτω από τη στέγη της, πιθανόν να διαταράξει τις σχέσεις της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης με τη Microsoft. Γι αυτό το λόγο η Microsoft ετοιμάζει τη δική της απάντηση με πολλά σενάρια να θέλουν την εταιρεία να προτίθεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο ειδική έκδοση του Office για iOS και Android συσκευές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC