Συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι πωλήσεις των Windows 7

Συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι πωλήσεις των Windows 7

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί εδώ και καιρό στα Windows 8, αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχουν σταματήσει τα πάντα στο σύμπαν των Windows 7. Η τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η Microsoft σπεύδει να μας το θυμίσει.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 600 εκατομμύρια άδειες του λειτουργικού. Είναι εντυπωσιακό ότι το τελευταίο μόνο τετράμηνο, η Microsoft έχει πουλήσει 75 εκατομμύρια άδειες. Δεδομένου, μάλιστα, ότι έχει ανακοινωθεί και το πρόγραμμα αναβάθμισης στα Windows 8, είναι πολύ πιθανό να διατηρηθεί αυτός ο ρυθμός πωλήσεων και τους επόμενους μήνες.

 

Φυσικά, τα 600 εκατομμύρια αφορούν μόνο τις νόμιμες άδειες. Αν συνυπολογίσουμε και τους απανταχού “πειρατές” του λογισμικού, τότε το νούμερο ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC