Η Google εξαγόρασε το Sparrow, διάσημο email client για iOS/Mac

Η Google εξαγόρασε το Sparrow, διάσημο email client για iOS/Mac

Η Sparrow έγινε γνωστή για τον εξαιρετικό email client για χρήστες Mac και iOS, επομένως αν είστε κάτοχος Windows PC, Android, Windows Phone κλπ. πιθανότατα δεν έχετε ποτέ για αυτή.

Όμως, μετά τη χτεσινή εξαγορά της εταιρίας από τη Google, είναι πολύ πιθανό ότι θα μπει για τα καλά στην καθημερινότητα σας, μιας και η ομάδα της Sparrow θα ενσωματωθεί σε αυτήν του Gmail και όπως καταλαβαίνετε οι βελτιώσεις (ιδιαίτερα στο UI) θα έρθουν σύντομα σε όλους μας.

Σύμφωνα με το TheVerge, η Google ξόδεψε περίπου $25 εκατ. για να εξαγοράσει τη Sparrow και μάλιστα θα μεταφέρει όλη την ομάδα από τη Γαλλία στις ΗΠΑ άμεσα για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους χρήστες Mac και iOS, οι εφαρμογές της Sparrow θα παραμείνουν διαθέσιμες, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρεται υποστήριξη για αρκετό καιρό ακόμα, προφανώς μέχρι να κυκλοφορήσουν οι καινούργιες υπό τη σημαία της Google.

[via TheVerge]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC