Παλιός, καλός, ελληνικός κινηματογράφος στο hol video club

Παλιός, καλός, ελληνικός κινηματογράφος στο hol video club
 

Ευχάριστα τα νέα για τους λάτρεις του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellas On Line, το hol video club πρόκειται να εμπλουτιστεί με 162 έργα από την χρυσή ταινιοθήκη της Φίνος Φιλμ.

Μάλιστα όλες οι ταινίες έχουν υποβληθεί σε ψηφιακή επεξεργασία προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας ενώ το κόστος ανά ενοικίαση θα είναι λιγότερο από 1 ευρώ (€ 0,99) 48 ολόκληρες ώρες.

Επιπλέον, κάθε μήνα (και για ολόκληρο το μήνα) 10 επιλογές από τον κατάλογο ελληνικών ταινιών θα παρέχονται για ενοικίαση MONO με 1 σεντ (€ 0,01) για 48ώρες.

Παρέχεται μια πλούσια ταινιοθήκη για όλη την οικογένεια με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Όλες οι νέες κυκλοφορίες του Hollywood και ένας ευρύς κατάλογος από κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, ταινίες δράσης, εποχής, σινεφίλ, επιστημονικής φαντασίας, ελληνικές και αισθησιακές ταινίες είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμες για προβολή σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Επίσης, δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και το πιο πλούσιο παιδικό πρόγραμμα γίνονται «άμεσα διαθέσιμα» στην τηλεόραση των συνδρομητών, για απεριόριστες προβολές χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC