Η Google εξαγοράζει το Quickoffice

Η Google εξαγοράζει το Quickoffice

Η Google προχώρησε αυτές τις ημέρες σε μια εξαγορά με στόχο την παροχή ακόμα καλύτερων υπηρεσιών στα tablets και τα smartphones. Η εταιρεία απέκτησε τον έλεγχο του Quickoffice, της mobile σουίτας εφαγμογών γραφείου.

 

Αν και οι δύο εταιρείες δεν ανακοίνωσαν τι ακριβώς σημαίνει αυτή η συμφωνία για το μέλλον της Google και του Quickoffice, είναι σαφές ότι με αυτή την κίνηση ο γίγαντας του Internet θέλει να ενισχύσει τη θέση του στη mobile αγορά, εν όψει μάλιστα και του ντεμπούτου του στην αγορά των tablets. Το πρώτο Nexus tablet βρίσκεται προ των πυλών, οπότε δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί άμεσα η σουίτα του Quickoffice.

 

Να σημειωθεί, επίσης, ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, οπότε δε γνωρίζουμε πόσα λεφτά θα βγάλει από τα ταμεία της η Google.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC