600 εκατομμύρια πωλήσεις για τα Windows 7

600 εκατομμύρια πωλήσεις για τα Windows 7

Η Microsoft ανακοίνωσε στην έκθεση Computex που πραγματοποιείται στην Ταϊπέι, πως οι πωλήσεις των Windows 7, ξεπέρασαν τα 600 εκατομμύρια. Τον περασμένο Ιανουάριο, η εταιρεία είχε ανακοινώσει πωλήσεις της τάξης των 525 εκατομμυρίων.

Πλέον, το 39% των συσκευών παγκοσμίως τρέχουν Windows 7, σύμφωνα με τη Microsoft.

 

Ενώ οι πωλήσεις των 7 πηγαίνουν καλά, η εταιρεία μετατοπίζει την προσοχή της στα επερχόμενα Windows 8, όπως είναι προφανές. “Είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία μας”, σημείωσε στέλεχος της εταιρείας και πρόσθεσε: “εκτός από τα Windows 8, υπάρχουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα που ετοιμάζονται για το κοινό: τα νέα Windows Server, Phone και ενσωματωμένες πλατφόρμες, ενώ μια σειρά από προγράμματα και υπηρεσίες όπως τα Windows Azure, το Office 15, παιχνίδια για το Xbox, καθώς και τα Skype και Bing.

 

 

Πηγή 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC