Η Google προσθέτει αναγνώριση γραφής στις αναζητήσεις

Η Google προσθέτει αναγνώριση γραφής στις αναζητήσεις
 
Στην προσπάθειά της να κάνει την αναζήτηση ευκολότερη για όλους μας, η Google ενσωμάτωσε υπηρεσία αναγνώρισης γραφής στην αναζήτησή της.

Η χρήση της υπηρεσίας βέβαια είναι δυνατή μόνο από smartphones και tablets, ενεργοποιώντας την οι χρήστες μπορούν να γράφουν με το δάχτυλό τους επάνω στην οθόνη, με τα γραφόμενά τους να μετατρέπονται σε κείμενο με εκπληκτική ακρίβεια.

Χωρίς υπερβολή, η ακρίβεια μετατροπής ξεπερνά πολλές επί πληρωμή εφαρμογές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Play Store.

Αγγίζοντας την οθόνη με την υπηρεσία ενεργοποιημένη, εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης ένα κουμπί με το γράμμα «g».

Πατώντας το, ενεργοποιείται η αναγνώριση γραφής, και εμφανίζονται στο κάτω μέρος μια μπάρα με το πλήκτρο «space», «delete» καθώς και ένα πλήκτρο που σας μεταφέρει στη βοήθεια της υπηρεσίας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_9114.jpeg?w=1110

Η αναγνώριση γραφής είναι διαθέσιμη μόνο στην αγγλική έκδοση του Google (στο .com), χωρίς να είναι γνωστό το αν και πότε θα είναι διαθέσιμη και στην ελληνική έκδοση..

Δείτε το βίντεο…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC