Η Panda Security ανακοινώνει το Cloud Antivirus 2.0

Η Panda Security ανακοινώνει το Cloud Antivirus 2.0

Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε σήμερα την έκδοση 2.0 της δημοφιλούς cloud-based antivirus υπηρεσίας για οικιακούς χρήστες Panda Cloud Antivirus, τόσο στην Free όσο και στην Pro έκδοση, που είναι συμβατή με τα Windows 8 Release Preview.

 

Χάρη στη νέα cloud-based μηχανή “καθαρισμού”, το νέο Panda Cloud Antivirus 2.0 προσφέρει ακόμη καλύτερη ανίχνευση malware και περισσότερες  ικανότητες “καθαρισμού”, όπως έχουν  αποδείξει τα tests γνωστών ανεξάρτητων εργαστηρίων όπως τα AV-Test.org και AV Comparatives.

 

Το Panda Cloud Antivirus 2.0 απομακρύνει όλα τα ίχνη των malware μετά την εξουδετέρωση, γεγονός που επαυξάνει τις ικανότητες “καθαρισμού” που διαθέτει. Επιπρόσθετα, λειτουργεί με ακόμη μικρότερη επίδραση στην απόδοση του συστήματος (Η/Υ), και σκανάρει περισσότερο από 50% ταχύτερα απ’ ότι οι προηγούμενες εκδόσεις.

 

Η Free έκδοση του Panda Cloud Antivirus βελτιστοποιεί την ασφάλεια με την προσθήκη behavior-based scanning τεχνολογιών, ένα χαρακτηριστικό που ήταν μέχρι πρότινος διαθέσιμο μόνο στην Pro Έκδοση. Το Panda Cloud Antivirus 2.0 περιλαμβάνει μια σειρά βελτιώσεων προκειμένου στην ενίσχυση της άμυνας των χρηστών ενάντια στις όλο και πιο περίτεχνες και πολύπλευρες απειλές.

 

Το Panda Cloud Antivirus Pro Edition περιλαμβάνει όλα τα τα χαρακτηριστικά της Free Έκδοσης, συν ένα νέο έξυπνο community-based firewall, το οποίο αυτόματα σταματά τις απόπειρες επίθεσης και τη διαρροή δεδομένων. Το firewall, ελαχιστοποιεί τη μεσολάβηση του χρήστη, αφού αυτόματα διαχειρίζεται τις εγκρίσεις της εφαρμογής βασιζόμενο στην πραγματικού χρόνου γνώση που συλλέγεται από την παγκόσμια κοινότητα χρηστών των προϊόντων της Panda Security.

 

Επιπλέον, η έκδοση Pro, περιλαμβάνει 24×7 τεχνική υποστήριξη και αυτόματο USB vaccination ενάντια στις μολύνσεις, με το autorun-based malware κόστους 29,99€. Οι χρήστες του Panda Cloud Antivirus αναβαθμίζονται στην έκδοση 2.0 αυτόματα.

 

Για να κατεβάσετε το Panda Cloud Antivirus 2.0 δωρεάν, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cloudantivirus.com.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC