Η Google θα έχει έτοιμη την 3G έκδοση του Nexus 7 σε 6 εβδομάδες [Φήμες]

Η Google θα έχει έτοιμη την 3G έκδοση του Nexus 7 σε 6 εβδομάδες [Φήμες]

Η Google βλέπει το Nexus 7 να σημειώνει τρελές πωλήσεις, πρόσφατα μάλιστα άρχισε να το διαθέτει και στην Ευρώπη μέσω των αντίστοιχων online καταστημάτων Google Play, με αποτέλεσμα να σχεδιάζει ήδη τη νέα έκδοση που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διαθέτει κεραία 3G.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι δεν μιλάμε για μια μελλοντική παραγωγή που θα κυκλοφορήσει μετά από πολύ καιρό, αλλά αν επαληθευτούν οι φήμες, το Google Nexus 7 3G θα είναι διαθέσιμο μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες, έτσι ώστε να ανταγωνιστεί άμεσα το Amazon Kindle Fire 2!

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και φυσικά την τιμή στην οποία θα μπορούσε να τιμολογηθεί η 3G έκδοση του Nexus 7.

[via TNW]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC