Η HTC ανακοίνωσε την επερχόμενη αναβάθμιση της σειράς One

Η HTC ανακοίνωσε την επερχόμενη αναβάθμιση της σειράς One
 
Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η Ταϊβανέζικη εταιρεία να ανακοίνωσε την αναβάθμιση του One X σε Android 4.0.4, ήδη όμως σκέφτεται πιο μακριά στο μέλλον. Με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως προγραμματίζει την αναβάθμιση των τελευταίων κινητών της σε Jelly Bean, χωρίς όμως να αναφέρει κάποια πιθανή ημερομηνία.

«Σε αυτό το σημείο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως έχουμε σχέδια να αναβαθμίσουμε τα HTC One X, HTC One XL και HTC One S στο Jelly Bean. Αν και σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πάντα τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού σε όσο περισσότερες συσκευές είναι δυνατό, δεσμευόμαστε πρώτα για την διασφάλιση της απόδοσης και της χρηστικότητας κάθε τηλεφώνου μας.»

Η τελευταία πρόταση μάλλον αναφέρεται στο One V το οποίο είναι και η μοναδική συσκευής της σειράς One που όπως φαίνεται δεν θα πάρει την αναβάθμιση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC