Η πρώτη πανοραμική φωτογραφία 360 μοιρών από τον Άρη

Η πρώτη πανοραμική φωτογραφία 360 μοιρών από τον Άρη
 
Ο Andrew Bodrov, χρήστης της ιστοσελίδας 360cities, γνωστή για την παρουσίαση πανοραμικών φωτογραφιών από πόλεις σε όλον τον πλανήτη, ανέλαβε να συρράψει και να συνθέσει τις φωτογραφίες που έστειλε το Curiosity rover από την επιφάνεια του Άρη.

Όλες οι φωτογραφίες που είχαμε δει μέχρι τώρα ήταν μεν εκπληκτικές αλλά η συνένωση τους ήταν τουλάχιστον προβληματική με το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο καλαίσθητο.

Ο Bodrov όμως κατάφερε να τις ενώσει με απίστευτη ακρίβεια και ευκρίνεια, δημιουργώντας μια θεαματική πανοραμική άποψη 360 μοιρών της επιφάνειας του Άρη.

Στην εφαρμογή της πανοραμικής φωτογραφίας μάλιστα μπορείτε να μετακινήσετε την «κάμερα» σε ακτίνα 360 μοιρών με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο σας, δίνοντας σας την αίσθηση πως όντως βρίσκεστε στον Άρη.

Απολαύστε την εδώ

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_941.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1040.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC