Η HTC ετοιμάζει update στο Jelly Bean

Η HTC ετοιμάζει update στο Jelly Bean
 
Στα τέλη Ιουνίου με την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Android, η HTC δήλωνε ενθουσιασμένη ενώ τόνισε πως σκοπεύει να υποστηρίξει το λειτουργικό σύστημα σε αρκετές συσκευές, χωρίς όμως να δηλώνει πότε και ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν.

Σύμφωνα τώρα με το επίσημο roadmap της Telestra, τουλάχιστον δυο συσκευές της ταϊβανέζικης εταιρίας, το HTC One XL (η παγκόσμια έκδοση του αμερικάνικου One X) και το One S πρόκειται να λάβουν την αναβάθμιση σε ICS.

Το έγγραφο αναφέρει πως η HTC ήδη ετοιμάζει το update αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία που αυτό θα σταλεί στην Telestra για δοκιμή.

Οι κάτοχοι των One X και One V βέβαια δεν θα πρέπει να ανησυχούν, η έλλειψη των μοντέλων τους στο roadmap της εταιρίας οφείλεται απλά και μόνο στο γεγονός ότι η Telestra δεν υποστηρίζει τις συσκευές αυτές.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_963.jpeg?w=1110

Είναι άλλωστε σχεδόν σίγουρο πως σχεδόν ολόκληρη η σειρά One, θα πάρει την αναβάθμιση σε Jelly Bean κάποια στιγμή στο μέλλον.

Προς το παρόν, έχουν κυκλοφορήσει μόνο κάποια ανεπίσημα port του Jelly Bean από το Galaxy Nexus τα οποία βρίσκονται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και βέβαια, χωρίς το HTC Sense.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC