Η Lenovo ετοιμάζει προσιτά Windows RT Tablets

Η Lenovo ετοιμάζει προσιτά Windows RT Tablets
 
Με την επικείμενη κυκλοφορία του Surface, αρκετές εταιρείες του χώρου, ανάμεσα τους και η Lenovo αποφάσισαν να κατασκευάσουν τις δικές τους υλοποιήσεις, παρέχοντας τις μάλιστα σε πολύ χαμηλότερη τιμή από το tablet της Microsoft.

Το Bloomerg επικοινώνησε με τον David Schmook, επικεφαλή των επιχειρήσεων της Lenovo στην Βόρεια Αμερική, ο οποίος είπε πως η καλύτερη ευκαιρία που έχει η Lenovo για να ξεχωρίσει στην αγορά των tablet είναι η χρήση των Windows RT. Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με τον Schmook είναι καθαρά πρακτικός. Η τιμή των συσκευών με Windows RT θα κυμαίνεται γύρω στα 300 με 400 δολάρια, ενώ τα tablet με Windows 8 θα κοστολογούνται αρκετά ακριβότερα, στα 600 με 700 δολάρια.

Ταυτόχρονα, ο διευθύνων σύμβουλος της Lenovo, Yang Yuainqing δήλωσε στο Computerworld UK πως δεν ανησυχεί για την ανταγωνισμό του Surface, υποστηρίζοντας πως η Microsoft δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένας ακόμα αντίπαλος.

Ο Yuainqing είπε στο CWUK πως «Η Microsoft είναι δυνατή στο λογισμικό αλλά δε πιστεύω πως μπορεί να παρέχει το καλύτερο hardware στον κόσμο. Η Lenovo μπορεί» για να συμπληρώσει πως «είμαστε ακόμα σίγουροι για τον εαυτό μας, αφού παρέχουμε πολύ καλύτερο hardware από τους ανταγωνιστές μας, συμπεριλαμβανομένης και της Microsoft».

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_980.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC